Mobirise

Connected bewustzijnstherapie

Hoe je een klacht of letsel ervaart, gaat nooit over het fysieke alleen.

Touch of Matrix

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethodiek die uitgaat van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Waarbij ik als therapeut jouw proces begeleid, maar jouw lichaam verder eigenlijk al het werk zelf doet.

Deze methode gaat ervan uit dat alles en iedereen uit licht en informatie bestaat en dat je onderbewuste alle gebeurtenissen die je meemaakt opslaat, zoals een programma op een harde schijf opgeslagen staat. Uiteindelijk kunnen sommige van deze gebeurtenissen blokkades vormen, waardoor je niet lekker in je vel komt te zitten of in dezelfde valkuilen blijft stappen. Dit kan zich zowel fysiek als mentaal uiten, waardoor je klachten ervaart.

Om de blokkades op te heffen werken we tijdens de behandeling op vijf verschillende niveaus: emotioneel, fysiek, spiritueel, onbewust/onbekend en mentaal. Doordat de methode op al deze niveaus tegelijk werkt, is deze snel en doeltreffend. Hierdoor kan er een snelle transformatie plaatsvinden die je bevrijdt van je klachten/thema’s.

Plan direct je afspraak in: klik hier of bel: 023 - 808 0071

Behandelingen

Het is bij Touch of Matrix niet van belang wat de precieze omschrijving en oorzaak van je klacht of thema is. Daardoor is de methode vooral licht en luchtig en iets waar je rustig en blij van wordt. Het belangrijkste is dat de blokkade opgeheven mag worden door de behandeling en dat daar op je figuurlijke harde schijf een nieuw programma voor terug geplaatst mag worden.

Deze methode werkt ook heel goed bij kinderen. De ervaring leert dat het makkelijk is om met kinderen een zuivere verbinding te leggen, zodat er zeer snel resultaat geboekt kan worden.

Touch of Matrix is effectief bij uiteenlopende klachten, waarvan hieronder slechts enkele voorbeelden:

- (Chronische) lichamelijke klachten

- Burn-out

- Verminderde energie 

- Slapeloosheid

- Gevoelens van angst, onzekerheid of depressie

- Traumatische ervaringen

- Rouwverwerking

Ieder mens is anders dus deze lijst kan nooit volledig zijn. Als je twijfelt of Touch of Matrix ook voor jou zinvol kan zijn, neem dan gerust contact met mij op.

Uiteraard is Touch of Matrix ook mogelijk in combinatie met fysiotherapie.

Maak direct een afspraak: klik hier of bel: 023 - 808 0071